HTML

felirat-letoltes

FELIRAT LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Agyő, nagy Ő! premier film letöltés ingyen The Heartbreak Kid dvd film ingyen letöltés itt!

2010.04.09. 12:51 INGYEN-LETÖLTÉS

Műfaj: vígjáték romantikus (Műfaj)

Film kiadás dátuma: 2007-11-01

IMDB pontszám: 5.9

Agyő, nagy Ő! film letöltési linkhez kattints ide!

Az Agyő, nagy ő! (The Heartbreak Kid) egy 2007-es amerikai vígjáték, az 1972-es The Heartbreak Kid remake-je. A főszerepben Ben Stiller látható, aki másodízben dolgozott együtt a Peter Farrelly–Bobby Farrelly rendezőpárossal az 1998-as Keresd a nőt! után.

Cast: Michelle Monaghan, Ben Stiller, Malin Akerman, Jerry Stiller

Vágó: Craig McKay

LETÖLTÉS ITT

LETÖLTÉS INDÍTÁSA

Agyő, nagy Ő!

A tartalomból: Nászútjának harmadik napján Eddie Cantrow úgy érzi, végre megtalálta az igaz szerelmet. Csak sajnos nem az újdonsült ara személyében. A sokévnyi agglegényélet és apjának és legjobb barátjának állandó zrikálása lassacskán megérleli Eddie-ben a felismerést, hogy bizonyára túl válogatós, amikor csajozásra kerül a sor. Így aztán amikor véletlenül megismerkedik egy csábos, Lila nevű szőkeséggel, és a viszony édes románccá fejlődik, Eddie nem teketóriázik sokat, megkéri a lány kezét. Ám amint az ifjú pár jobban megismeri egymást a kaliforniai partvidéken utazgatva, Eddie kezd rájönni, hogy szörnyű hibát követett el. Nem sokkal azután, hogy elérnek az egzotikus mexikói búvóhelyükre, Eddie beleszeret a talpraesett Mirandába, akinek fogalma sincs arról, hogy Eddie nászúton van. Eddie-nek tehát valahogy ki kell szabadulnia néhány napos házasságából anélkül, hogy elveszítené álmai asszonyát.

Szólj hozzá!

Címkék: dvd dvd letöltés agyő nagy ő! mozifilm nagy ő! premier film

A bejegyzés trackback címe:

https://felirat-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr351907097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása