HTML

felirat-letoltes

FELIRAT LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Horrorra akadva 4. premier film letöltés ingyen Horrorra akadva 4. mozifilm Scary Movie 4 film ingyen letöltés most!

2010.04.10. 18:50 INGYEN-LETÖLTÉS

Horrorra akadva 4.

Filmrendező: David Zucker

Tartalom: Hogy mi történik, ha összeeresztjük a legpofátlanabb humoristákat az utóbbi évek legnagyobb hollywoodi kasszasikereivel? Nem lehet más, csak a Horrorra akadva újabb része! Jim Abrahams és David Zucker (Csupasz pisztoly-sorozat) többek között olyan blockbusterekből csinálnak bohócot, mint a Világok harca, Az átok, A falu, a Fűrész és a Millió dolláros bébi. A történet szerint a bugyuta Cindy Campbell és enyhén nimfomán barátnője, Brenda a szintén nem IQ-jával hódító Tom Ryannel kiegészülve veszik magukra a világ megmentésének nem kis terhét. Az elvetemült idegenek pedig özönlenek, nyomukban a Horrorra akadva filmektől megszokott poén- és sztárfelhozatallal: feltűnik Leslie Nielsen, Carmen Electra, Shaquille O Neal, Dr. Phil, Bill Pullman, Chris Elliott, Molly Shannon, Michael Madsen, Lil John és még sokan mások.

A film szereplői: Anna Faris, Regina Hall, Craig Bierko

A Horrorra akadva 4 egy 2006-os horrorparódia, a Horrorra akadva-sorozat második darabja, amit David Zucker, a Csupasz pisztoly és az Airplane! direktora rendezett. A film az Egyesült Államokban április 14-én került a mozikba, Magyarországon két héttel később, április 27-én. A Horrorra akadva 4 a Fűrész, a Fűrész II, A falu, az Átok – The Grudge, a Világok harca, a Millió dolláros bébi és a Túl a barátságon című filmeket figurázza ki, illetve egy rövidebb utalást tesz a Nyomulj és nyerjre. A nyitójelenet a Fűrész humoros átirata dr. Phil McGraw és Shaquille O'Neal szereplésével.

GYORS LETÖLTÉS

LETÖLTÉS MOST

Film besorolása: vígjáték (Műfaj) (Műfaj)

Forgalmazza: Dimension Films

Vágta: Craig McKay

Kattints ide a Horrorra akadva 4. mozi film letöltéshez!

Film előzetes trailer:

Szólj hozzá!

Címkék: ingyen letöltés divx letöltés horrorra akadva 4. film letöltés horrorra akadva 4. premier film

A bejegyzés trackback címe:

https://felirat-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr1001910196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása