HTML

felirat-letoltes

FELIRAT LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Harcosok klubja divx film letöltés Harcosok klubja dvd film letöltés ingyen most!

2010.04.23. 19:14 INGYEN-LETÖLTÉS

GYORS LETÖLTÉS

Harcosok klubja

LETÖLTÉS ITT

A Harcosok klubja egy 1999-es amerikai film, Chuck Palahniuk azonos című 1996-os regényének filmadaptációja. A filmet David Fincher rendezte, a főszereplők Edward Norton, Brad Pitt és Helena Bonham Carter. Norton játssza a meg nem nevezett főhőst, a „mindennapi embert”, aki elégedetlen értelmiségi munkájával, és az amerikai társadalomban elfoglalt szerepével. A szappanárus Tyler Durdennel (Pitt) közösen létrehozza a „harcosok klubját”. Kettejük összetett viszonyát a Carter által alakított Marla Singer nevű kicsapongó nő bonyolítja tovább.

Playtime: 139

Film besorolása: akció dráma thriller

Premier: 2000-01-27

Harcosok klubja, Fight Club mozi film LETÖLTÉS INDÍTÁSA

Zenéjét szerezte: Graeme Revell

Film tartalma: Amerika nagyvárosainak pincéiben egy titkos szervezet működik: ha egy éjjel az utca összes nyilvános telefonja összetörik, ők jártak ott; ha egy köztéri szobor óriás fémgömbje legurul talapzatáról és szétrombol egy gyorsétkezdét, az az ő művük; ha egy elegáns bank parkolójának összes autóját rettentően összerondítják a galambok - az sem véletlen. Vigyáznak a leveleinkre, átveszik telefonüzeneteinket, kísérnek az utcán... és még csak készülnek a végső dobásra: a nagy bummra… Pedig az egészet csak két túlzottan unatkozó jóbarát találta ki: azzal kezdték, hogy rájöttek, nincs jobb stresszoldó, mint ha alaposan megverik egymást. Pofonokat adni jó. Pofonokat kapni jó. Számukra ez a boldog élet szabálya. Az ötlet hamar népszerűvé válik, és egy éjjel megalakul a Harcosok Klubja, amelyhez egyre többen csatlakoznak… David Fincher (Hetedik, Alien 3 - A végső megoldás: Halál, Játsz/Ma) provokatív filmje az utolsó pillanatig tartogat meglepetéseket a nézőknek, akikre - igérhetjük - soha nem tapasztalt filmélmény vár!

Stáblista: Brad Pitt, Edward Norton, Helena Bonham Carter

Szólj hozzá!

Címkék: letöltés film letöltés mozifilm letöltés harcosok klubja dvd letöltés harcosok klubja letöltés ingyen

A bejegyzés trackback címe:

https://felirat-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr871946282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása