HTML

felirat-letoltes

FELIRAT LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Disturbia mozifilm letöltése Disturbia film ingyen letöltés

2010.04.10. 18:56 INGYEN-LETÖLTÉS

Disturbia, Disturbia mozi film letöltési linkekhez kattints ide!

Hossza: 105

Disturbia

A Disturbia 2007-es amerikai thriller Shia LaBeouf főszereplésével, aki zűrös tizenévesként háziőrizetbe kerül, s úgy véli, szemtanúja, amint az egyik szomszédja gyilkosságot követ el. A filmet erősen inspirálta Alfred Hitchcock Hátsó ablak című alkotása, azonban nem remake-je a klasszikusnak. A 2007 áprilisában nagy sikert aratott Disturbiát az MPAA végül PG-13-as kategóriába sorolta, miután eredetileg R korhatárt szabott meg neki. Magyarországi bemutatójára 2007. augusztus 16-án került sor, 16 éven felüli nézőknek ajánlva.

Műfaj: krimi dráma misztikus

IMDB score: 7.0

Rendező: D.J. Caruso

Mozifilm trailer:

Film leírása: Apja halálát követően Kale mogorvává, visszahúzódóvá, zaklatottá válik, olyannyira, hogy miután összetűzésbe keveredik egyik tanárával, a bíróság házi őrizetre ítéli. Anyja, Julie éjt nappallá téve dolgozik, hogy ellássa magát és a fiát, aki ezt csak közönnyel és letargiával viszonozza. Házuk falai kezdenek összezárulni Kale körül. Amikor elhatalmasodik rajta az unalom, figyelmét a házon kívülre fordítja, és elkezdi meglesni szomszédjait, köztük a csinos lányt, aki most költözött melléjük, no meg azt a gyanús urat, aki Kale szerint nem lehet más, mint az országszerte keresett sorozatgyilkos. Ám vajon mindez valóság, vagy csak a négy fal közé szorított zaklatott, hiperaktív képzelete játszik Kale-lel?

LETÖLTÉS MOST

LETÖLTÉS INDÍTÁSA

Színészek: Shia LaBeouf, Sarah Roemer, Carrie-Ann Moss

Szólj hozzá!

Címkék: mozi letöltés divx disturbia letöltés ingyen disturbia mozifilm

A bejegyzés trackback címe:

https://felirat-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr711910217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása