HTML

felirat-letoltes

FELIRAT LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kedvencek temetője divx film letöltése most!

2010.04.08. 13:47 INGYEN-LETÖLTÉS

Vágó: Craig McKay

Film pontszáma: 6.2

Kedvencek temetője

Műfaja: dráma fantasy horror

LETÖLTÉS INDÍTÁSA

Leírás: A legtöbb család számára a költözés maga az újrakezdés. Ám Creedéknek ez lehet a kezdet vége. Egy olyan hely szomszédságába költöztek, melyet gyermekek építettek összetört álmokból. Ez a Kedvencek temetője. Ez az aprócska földdarab egy rejtélyes indián temetkezési helyet rejt, mely a feltámasztás erejével bír. A hátborzongatás nagymestere, Stephen King elviszi önöket és Creedéket a pokolba és vissza. (De Creedéknek nincs retúrjegyük.) Az önök kalauza a jólelkű, öreg Jud Grandall (Fred Gwynne), a kedves szomszéd, aki ismeri az élet titkait, de eleget látott ahhoz, hogy határozottan vallja: "Néha jobb halottan."

Kattints ide a Kedvencek temetője film letöltéséhez!

Creedék egy olyan hely szomszédságába költöztek, melyet gyermekek építettek összetört álmokból. Ez a kedvencek temetője, egy rejtélyes indián temetkezési hely, mely a feltámasztás erejével bír. A legenda szerint aki ide temeti elpusztult házi kedvenceit, az bízhat a feltámadásban. A halálból visszatértek azonban már nem azok, akik valaha voltak...

Kiadás dátuma: 1989-04-21

LETÖLTÉS AZONNAL

Színészek: Dale Midkiff, Fred Gwynne, Denise Crosby

Szólj hozzá!

Címkék: dvd film letöltés mozifilm letöltés kedvencek temetője film kedvencek temetője divx letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://felirat-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr201904300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása