HTML

A doboz letöltés

2010.04.21. 15:55 INGYEN-LETÖLTÉS

LETÖLTÉS

Original music: Win Butler

Megkockáztatom, Richard Kelly 26 éves, zöldfülű elsőfilmesként még nem igazán tudta, vagy sejtette, mennyire jó időben, jó helyre születik meg és talál célba a tinédzserkor szorongásait misztikus kisvárosi atmoszférával és különc, talányos szerkezettel boncolgató drámája. Azóta egymásnak ellentmondó vélemények kereszttüzébe könnyen kerülő A Káosz Birodalmán túl nem jelentkezett filmmel. Na majd most, 2009-ben, egy Alkonyzóna epizód után érzettel megmutatja, gondoltuk, hisz a A doboz egy kiváló alapötlettel indító, jónak ígérkező műfaji filmet ígért. Volna. Sajnos, így A doboz megtekintése után akarva-akaratlanul fel kell tennem a kérdést: Eltűnik-e a süllyesztőben Richard Kelly?

Műfaja: dráma misztikus sci-fi

Rövid film bemutató: Te mit tennél, ha valaki adna egy dobozt, egy gombbal a tetején, amit ha megnyomsz, egymillió dollár üti a markod ugyanakkor meghal valaki, akit nem ismersz? Megtennéd? Pontosan ezzel a kérdéssel szembesül Norma és Arthur Lewis. 1976-ot írunk, az angoltanár és a NASAnak dolgozó mérnök átlagos külvárosi életet él kisfiukkal, amíg egy nap egy rejtélyes, torz arcú idegen fel nem bukkan, és eléjük nem teszi a dobozt, mint a nagy lehetőséget életük megváltoztatására. 24 órán belül dönteniük kell. Norma és Arthur súlyos morális dilemmával szembesülnek, hamarosan pedig arra is rájönnek, hogy döntésük következménye messze túlnő rajtuk.

Fényképezte: Steven Poster

Company: Darko Entertainment

A doboz

Főszereplők: Cameron Diaz, James Marsden, Frank Langella

LETÖLTÉS MOST

A doboz, The Box dvd film letöltés indítása most!

Szólj hozzá!

Címkék: dvd letöltés premier film a doboz ingyen letöltés a doboz letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://felirat-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr141940179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása