HTML

felirat-letoltes

FELIRAT LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Mr. Bean nyaral ingyen letöltés Mr. Bean nyaral premier film letöltése Mr. Bean's Holiday film most!

2010.04.15. 23:20 INGYEN-LETÖLTÉS

Megjelent: 2007-03-29

LETÖLTÉS MOST

Ismertető: Miután elege lett a siralmas, nyirkos londoni időjárásból, Mr. Bean becsomagol a bőröndjébe, magához veszi kameráját, és útnak indul Cannes-ba egy kis tengerparti napfény reményében. Ám nem ő lenne Mr. Bean, ha a vakáció simán menne. Összetévesztik egy gyermekrablóval és egy elismert filmrendezővel, és komoly magyarázkodásra lesz szüksége, miután a feje tetejére állítja fél Franciaországot, és egy orosz filmrendező fiacskájával és egy sztárjelölt színésznővel megspékelve érkezik nyaralásának helyszínére. Vajon lecsukják a csendőrök, vagy megnyeri az Arany Pálmát?

Műfaj: vígjáték (Műfaj) (Műfaj)

A Mr. Bean nyaral (Mr. Bean’s Holiday, munkacímein Bean 2 és French Bean) egy brit vígjáték Rowan Atkinson főszereplésével, amelyet elsőként Szingapúrban mutattak be 2007. március 22-én. A magyar mozikba március 29-én került, hazájában pedig a rákövetkező napon. A film a legtöbb országba eljutott április közepéig; az amerikai premier nyár végén volt, a sort 2008 januárjában Japán zárta.

Editor: Craig McKay

A film szereplői: Rowan Atkinson, Willem Dafoe, Karel Roden, Emma de Caunes

Hossza: 90

LETÖLTÉS ITT

Mr. Bean nyaral

Mr. Bean nyaral dvd film letöltési linkekhez kattints ide!

Szólj hozzá!

Címkék: ingyen letöltés mozifilm letöltés mr. bean nyaral letöltés ingyen mr. bean nyaral dvd

A bejegyzés trackback címe:

https://felirat-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr241925163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása