HTML

felirat-letoltes

FELIRAT LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Túl közeli rokon divx film letöltés ingyen most!

2010.04.09. 14:26 INGYEN-LETÖLTÉS

A Farrelly-testvérek legújabb fergeteges vígjátékában Matt Damon és Greg Kinnear sziámi ikerpárt játszik, akik szó szerint mindig egymás mellett állnak. Bob és Walt Tenor a kisváros kedvencei, kitűnő sportolók és büszke tulajdonosai egy gyorsétteremnek, ahol fénysebességgel száguldó négykezest játszanak a grillsütő felett. Amikor Walt a fejébe veszi, hogy színész lesz, emlékezteti Bobot gyerekkori megállapodásukra, miszerint soha nem fogják visszatartani vagy korlátozni a másikat.

Túl közeli rokon mozi film LETÖLTÉS START

Rendező: Bobby Farrelly

A film szereplői: Matt Damon, Greg Kinnear, Eva Mendes

Film pontszáma: 6.0

Stílusa: vígjáték dráma (Műfaj)

Rövid film bemutató: Azt már korábban is tudtuk a Farrelly testvérekről, hogy számukra nem léteznek tabuk, ha vígjátékról van szó. A Keresd a nőt!, a Dumb és Dumber és A nagyon nagy ő alkotópárosa azonban most a legvadabb képzelettel megáldott nézőket is meglepte - kinek jutott volna eszébe rajtuk kívül komédiát forgatni egy sziámi ikerpárról?! Walt és Bob nagyon közel állnak egymáshoz. Többnyire egy lépésre sem távolodnak el egymás mellől. Ugyanis össze vannak nőve. Sziámi ikrek, akik a lehető legtöbbet igyekeznek kihozni a helyzetükből. Sokat beszélgetnek, teniszben csak páros mérkőzést vállalnak, sportolnak, csajoznak, jól élnek.

LETÖLTÉS INDÍTÁSA

Vágó: Craig McKay

LETÖLTÉS MOST

Túl közeli rokon

Szólj hozzá!

Címkék: film dvd film letöltés túl közeli rokon letöltés ingyen túl közeli rokon mozifilm

A bejegyzés trackback címe:

https://felirat-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr661907333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása