HTML

felirat-letoltes

FELIRAT LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Hitman - A bérgyilkos film információk!

2010.04.09. 13:01 INGYEN-LETÖLTÉS

LETÖLTÉS AZONNAL

Mozifilm trailer:

Film tartalma: Egy Interpol-ügynök hazamegy, és egy bérgyilkost talál a szobájában. A 47-es rá vár. De mielőtt végezne áldozatával, elmondja, hogy került oda. Nigériától Moszkváig mérnöki precizitással kidolgozott gyilkosságok és menekülések jelzik a 47-es útját, miközben az Interpol embere mindig a sarkában maradt: de sosem érte utol az emberét. Átverések, árulások, kettős játszmák és gyilkosságok macska-egér játékába bonyolódva élnek évek óta. Lassacskán már abban sem biztosak, melyikük üldözi melyiküket. Most azonban eljött a végső leszámolás pillanata. Ám amikor titokzatos, közös múltjuk lezárulni látszik – hiszen egyikük mindjárt meghúzza a ravaszt – egy újabb fordulat ismét mindent megváltoztat.

Írta: Skip Woods

Szereplő(k): Timothy Olyphant, Dougray Scott, Olga Kurylenko

Hitman - A bérgyilkos

Kattints ide, Hitman - A bérgyilkos divx film és töltsd le most!

Director: Xavier Gens

LETÖLTÉS MOST

Először is a forgatókönyv valami katasztrófa. Nem tudom, hogy tényleg az utólagos vágás miatt, de néha ilyen teljesen bipolárisan változtak a szerpelők 1 percen belül. Pl a csaj tök normális a pasival, az kimegy a WC-re, visszajön, erre alpári módon káromkodik a bige. Nem tudom most jobban leírni, de ha a forgatókönnyv író ezt adta ki a kezéből, akkor remélem nem kap munkát egy darabig.

Editor: Craig McKay

Film besorolása: akció krimi thriller

Szólj hozzá!

Címkék: dvd film letöltés premier film hitman a bérgyilkos dvd letöltés hitman a bérgyilkos mozifilm

A bejegyzés trackback címe:

https://felirat-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr361907131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása