HTML

felirat-letoltes

FELIRAT LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Az időjós divx film ingyen letöltés The Weather Man mozifilm most!

2010.04.09. 12:55 INGYEN-LETÖLTÉS

GYORS LETÖLTÉS

LETÖLTÉS INDÍTÁSA

Az időjós

Mozipremier: 2005-01-01

Színészek: Nicolas Cage, Michael Caine, Hope Davis

Film műfaja: vígjáték dráma (Műfaj)

Belépés a Az időjós dvd film letöltéséhez itt!

Editor: Craig McKay

me, David Spritz, Chicago időjósa a Hatos csatornáról. Sokak számára jóval több ő, mint csupán egy napsütést, ónos esőt, szelet-havat összehordó szónok - ő valóságos mozgó célpont. A féltékeny rajongók, akik közül jó néhánnyal fura szeretem-utálom viszonyban van, rendre megdobálják különféle üdítőkkel, turmixokkal és gyorskajákkal. Pedig David semmi másra nem vágyik, csak némi megbecsülésre és tiszteletre, főként saját apjától, a díjnyertes írótól. Emellett azt is szeretné, ha elhidegült felesége újból szeretné, ha a lánya boldog lenne, és ha a fia nem kerülne bajba. Ja és az se lenne baj, ha ezen felül ő maga profi íjász lenne. Bár az élete csupa zűrzavar odabent, de az időjós megnyerő mosolya és a képernyőről sugárzó bája azt közvetíti a külvilág számra, hogy minden a legnagyobb rendben. Még a hírneves, New York-i székhelyű Helló, Amerika producerei is felfigyelnek rá és behívják meghallgatásra az országos reggeli műsorhoz. Azonban még ez a fantasztikus lehetőség sem változtat azon, hogy David élete egyre inkább szétcsúszik és akár a tornádók, amiket előre jelez, ő is elindul a rombolás útján.

Film ismertető: A Karib tenger kalózai - A fekete gyöngy átka és A kör sikere után lélegzetvisszafojtva várta a világ, mivel rukkol legközelebb elő a fiatal sztárrendező, Gore Verbinski. Új filmjével egy új műfajban bizonyít, és a siker itt sem maradhat el, már csak azért sem, mert a főszerepet az elmúlt évtized legnagyobb filmsikereiben közreműködő Nicolas Cage alakítja! Cage figurája egy chicago-i meteorológus, aki magánéletileg eljutott a mélypontra. Ex-feleségével és gyerekeivel megromlott a viszonya, ha találkoznak, annak mindig veszekedés a vége. Az élet igazságos: amit az egyik kezével elvesz, azt odaadja a másikkal. A meteorológus is megkapja a maga kárpótlását elbaltázott magánéletéért cserébe: felajánlják neki, hogy legyen egy országos reggeli tévé-show időjárás-jelentője. A siker küszöbén áll tehát, és kezdhet csomagolni – az állás ugyanis New Yorkban várja. Hősünknek már csak egyetlen feladata maradt: kibékülni volt feleségével és a kölykökkel…

Film előzetes:

Írta: Steve Conrad

Szólj hozzá!

Címkék: divx film letöltés az időjós mozifilm letöltés az időjós letöltés ingyen

A bejegyzés trackback címe:

https://felirat-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr41907111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása