HTML

felirat-letoltes

FELIRAT LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Poligamy mozifilm ingyen letöltés Poligamy mozi film letöltése itt!

2010.04.07. 14:28 INGYEN-LETÖLTÉS

Poligamy

Kiadás dátuma: 2009-01-01

LETÖLTÉS MOST

Vágó: Zoltán Kovács

Stáblista: Sándor Csányi, Kátya Tompos, Béla Mészáros

GYORS LETÖLTÉS

Rövid film bemutató: András (Csányi Sándor) és Lilla (Tompos Kátya) fiatal pár, öt éve járnak együtt. A férfi forgatókönyvíró, aki megrendelésre tévésorozatokat ír, a nő pedig tanársegéd az egyetemen. Végre beköltöznek közös lakásukba. Úgy tűnik, minden rendben van köztük. De valami mégis hibádzik. Mintha a lényeg veszett volna ki az együttélésükből. Lilla esküvőt és gyereket akar, András viszont... nos, a helyzet az, hogy igazából maga sem tudja, mit akar. Lilla egyszercsak bejelenti, hogy terhes. Andrást felemás érzések kerítik hatalmukba. A következő reggel András egy vadidegen, gyönyörű nőt talál maga mellett az ágyban. Ettől a fordulattól kezdve a legkülönbözőbb lányokkal kerül viszonyba - ezzel együtt pedig a férfi-nő kapcsolat minden fázisát, minden lehetséges útját bejárja.

Film stílusa: romantikus vígjáték (Műfaj)

Poligamy LETÖLTÉS START

A Poligamy egy romantikus vígjáték, melynek a forgatása a szellemházszerű Anker palotában zajlik, azon belül pedig egy belső szobában, ami a főszereplő pszichiáternőjének rendelője.

Szólj hozzá!

Címkék: mozifilm ingyen letöltés dvd letöltés poligamy divx letöltés poligamy mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://felirat-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr121901638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása