HTML

felirat-letoltes

FELIRAT LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Exférj újratöltve film Exférj újratöltve premier film letöltés itt!

2010.04.07. 14:25 INGYEN-LETÖLTÉS

IMDB score: 4.9

Színészek: Jennifer Aniston, Gerard Butler, Gio Perez

Kiadás dátuma: 2010-01-01

Exférj újratöltve

Operatőr: Oliver Bokelberg

Műfaj: akció vígjáték krimi

Milo (Gerard Butler) fejvadász. Felkutat és elkap bárkit, aki csupán azért fizette ki az óvadékát, hogy utána megszökhessen a bíróság elől. Új munkája igazán felvillanyozza, mikor kiderül, hogy a következő ügyében saját ex-feleségét, Nicole-t (Jennifer Aniston) kell fülön csípnie, akivel azonban soha, semmi sem egyszerű. Az újságíró Nicole rábeszéli volt férjét, hogy adjon neki egérutat, mert éppen egy eltussolt gyilkosság ügyében nyomoz. Mire Milo rájön, hogy átverték, addigra még jó párszor megtévesztik, és még az sem nagyon vigasztalja, hogy néha ő is túljár egykori asszonykája eszén. Közben persze menekülniük kell a bérgyilkosok, a korrupt zsaruk és a gengszterek hada elől… méghozzá együtt.

LETÖLTÉS AZONNAL

Film ismertető: Milo Boyd (Gerard Butler), a lecsúszott rendőrségi fejvadász végre kedvére való megbízatást kap: be kell cserkésznie és át kell adnia a nyomozóknak az óvadékkal szabadlábra helyezett Nicole Hurley (Jennifer Aniston) újságírónőt, aki történetesen a volt felesége. Boyd kaján magabiztossággal lát neki munkájának, azt hiszi, gyerekjáték lesz nyakon csípni ex-asszonykáját. Igen ám, de kiderül, hogy Nicole egy gyilkossági ügy leleplezésére készül, és a férfinak - mint már annyiszor - rá kell döbbennie, hogy Nicole-lal semmi sem olyan egyszerű, amilyennek elsőre tűnik.

Kattints ide a Exférj újratöltve, The Bounty Hunter divx film letöltéséhez!

GYORS LETÖLTÉS

Szólj hozzá!

Címkék: film letöltés mozifilm letöltés premier film exférj újratöltve mozifilm exférj újratöltve letöltés ingyen

A bejegyzés trackback címe:

https://felirat-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr181901628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása