HTML

felirat-letoltes

FELIRAT LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A Spiderwick krónikák A Spiderwick krónikák mozifilm letöltése ingyen The Spiderwick Chronicles dvd film ingyen letöltés most!

2010.04.24. 13:35 INGYEN-LETÖLTÉS

Film bemutató trailer:

LETÖLTÉS INDÍTÁSA

A Spiderwick krónikák (angolul: The Spiderwick Chronicles) egy angol könyvsorozat. Tony DiTerlizzi és Holly Black öt kötetes műve. A történet három gyerekről szól akik találnak egy könyvet ami furcsa lényekről szól. Sokat megismernek közülük és sok kalandban vesznek részt.

A tartalomból: A Grace család - Jared, és ikerbátyja, Simon, nővérük, Mallory és édesanyjuk - New Yorkból egy elhagyatott, régi házba költöznek, mely déd-nagybátyjuké, Athur Spiderwické volt, és amely egy erdőben áll. Hamarosan fura dolgok kezdenek történni az ódon lakban. Mivel a napi rendszerességgel előforduló rejtélyes eltűnésekre és balesetekre a család nem talál magyarázatot, Jaredet kezdik gyanúsítani. Ám amikor a gyerekek nyomozni kezdenek, fény derül a fantasztikus igazságra a Spiderwick birtokkal és az itt lakó lényekkel kapcsolatban.

Film kiadás dátuma: 2008-03-20

A Spiderwick krónikák

Rendező: Mark Waters

Style: kaland családi fantasy

Zenéjét szerezte: Graeme Revell

Kattints ide a A Spiderwick krónikák, The Spiderwick Chronicles film letöltéséhez!

LETÖLTÉS ITT

Cast: Freddie Highmore, Nick Nolte, Mary Louis Parker

Szólj hozzá!

Címkék: film letöltés divx letöltés a spiderwick krónikák divx a spiderwick krónikák mozifilm letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://felirat-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr71947854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása