HTML

felirat-letoltes

FELIRAT LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Törvénytisztelő polgár dvd film letöltés Törvénytisztelő polgár divx film letöltése ingyen Law Abiding Citizen mozifilm letöltése most!

2010.04.19. 19:45 INGYEN-LETÖLTÉS

Törvénytisztelő polgár

Hossza: 108

A tartalomból: Egy betörés vérengzéssé fajul, az egyedüli túlélőt semmi sem gátolhatja meg abban, hogy megbosszulja szeretteinek halálát. A Törvénytisztelő polgár az Olasz meló rendezőjének új, pörgős akciójelenetekkel teli filmje. Clyde Shelton (Gerard Butler) egy becsületes családapa, akinek feleségét és lányát brutálisan meggyilkolják a félresikerült betörés során. Miután a gyilkosokat elfogják, az ügy Nick Rice (Jamie Foxx), a feltörekvő ügyész kezében landol. Nick az egyik gyanúsítottnak vádalkut, és ezzel együtt enyhe ítéletet ígér, a gyilkos cserébe a társa ellen vall. Tíz évvel később a vádalkut kötött bűnözőt holtan találják, Clyde Shelton rögtön bevallja, hogy ő a tettes. Amikor előzetes letartóztatásba helyezik, figyelmezteti a ranglétrán már feljebb lépett egykori ügyészt, ha nem ismerik el tévedésüket az ügyet tárgyaló kollégáival együtt, minden résztvevő a gyilkosok sorsára jut. Hamarosan megkezdődik a tíz évig tervezett véres sakkjátszma.

Az Elrabolva hatalmas kaszája után bizton számíthatunk jó pár bosszúfilmre a közeljövőben. Akár ezek egyike is lehetett volna a Törvénytisztelő polgár, de végül csak pár vonásban lett közös a Taken-nel. A Törvénytisztelő polgár főhősének ugyanis nem "csak" elrabolják a lányát, hanem egyenesen végeznek vele (és a feleségével is), így minden adott egy tipikus, leszámolós filmhez, ahol a pozitív főhős, miközben izgulunk érte, kvázi tömeggyilkossá válva kiegyenlíti a számlát a közönség ovációja közepette

Film előzetes trailer:

LETÖLTÉS ITT

LETÖLTÉS AZONNAL

Fényképezte: Russell Carpenter

Színészek: Jamie Foxx, Gerard Butler, Colm Meaney

Written by: Kurt Wimmer

Film műfaja: krimi dráma thriller

Belépés a Törvénytisztelő polgár film letöltéséhez itt!

Szólj hozzá!

Címkék: mozi letöltés törvénytisztelő polgár törvénytisztelő polgár film letöltés mozifilm letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://felirat-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr61935235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása