HTML

felirat-letoltes

FELIRAT LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Fantastic Mr. Fox mozi film letöltés

2010.04.18. 12:41 INGYEN-LETÖLTÉS

Style: rajzfilm kaland vígjáték

Fantastic Mr. Fox, Fantastic Mr. Fox film LETÖLTÉS START

Tetszési index: 8.1

Zeneszerző: Samuel Sim

Rövid ismertető: (2009) Mr. Fox egyszerű, dolgos, családszerető róka, aki felesége és kicsinyei társaságában éldegél a lyukban, ahonnan minden este munkába indul: élelmet szerez a környék három farmerének valamelyikétől. Egyikül csirkét nevel, a másik mindenfélét, de csak a kacsamájat szereti, a harmadik pedig pulykát és almát őriz a kertjében: előbbit eladja, utóbbit almabor formájában issza meg. Mr. Fox kiváló szaglásának köszönhetően mindig túljár az eszükön, míg a három károsult össze nem fog. Sem kiásni, sem kiéheztetni nem tudják ellenségüket, bár megszerzik szép, lompos farkát. A kaland akkor vesz fordulatot, amikor a róka a farmerek háza alá is ás egy-egy titkos alagutat...

Fantastic Mr. Fox

Róka úr rendszeresen dézsmája a közelben élő három utálatos, de jómódú gazda, Boggis, Bunce és Bean állatait. Minden este tűnnek el tyúkok, kacsák, pulykák, mígnem a három ember hadat nem üzen Róka úr ellen. Elhatározzák, hogy elkapják a ravaszdit, így puskákkal felfegyverkezve letelepszenek a rókalyuk köré, hogy lepuffantsák, kiéheztessék vagy kiássák őt. Három nap éhezés után Róka úr egy fantasztikus tervvel áll elő, hogyan védje meg családját gonosz emberektől. Wes Anderson a most már igen ritka, hagyományos stop-motion technológiával alkotott animációs filmet, a sötét, gonoszkodó és közel sem szokványos gyermektörténetek kiváló szerzőjének, Roald Dahlnak művéből készítette.

GYORS LETÖLTÉS

Kiadó vállalat: Twentieth Century Fox Film Corporation

Cast: George Clooney, Meryl Streep, Bill Murray

LETÖLTÉS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: letöltés divx mozifilm fantastic mr. fox film fantastic mr. fox mozifilm letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://felirat-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr591931351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása