HTML

felirat-letoltes

FELIRAT LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A barlang 2. mozifilm letöltés A barlang 2. film ingyen letöltés The Decent: Part 2 dvd film letöltése információk!

2010.04.17. 10:40 INGYEN-LETÖLTÉS

Original music: Samuel Sim

Forgatókönyvíró: J Blakeson

LETÖLTÉS

A barlang 2.

Playtime: 94

Ingyen A barlang 2., The Decent: Part 2 letöltés!

LETÖLTÉS INDÍTÁSA

A barlang 2 története ott veszi fel a fonalat, ahol az első véget ért. Egyetlen lány jutott ki a barlangból, mivel nem tud ésszerű magyarázattal szolgálni, hogy mi történt a társaival, ezért arra kényszerítik, hogy másokkal együtt térjen vissza megpróbáltatásai helyszínére és segítsen az ott ragadt lányokon. Jon Harris rendezte a produkciót, Neil Marshall producerként felügyelte a munkálatokat. Hazai bemutató még nincs, néhány országban már bemutatták tavaly, Amerikában csak DVD-n jelenik meg.

Stáblista: Michael J. Reynolds, Shauna Macdonald, Jessika Williams

Film ismertető: A barlang 2 ott folytatódik, ahol az első rész abbamaradt. Sarah kiszabadult a barlangból és egy közeli benzinkútnál találnak rá ájultan. A kórházban nem szól semmit a csapat többi tagjáról, mivel mentális állapotát komolyan befolyásolták az események. A keresőcsapat azonban magával viszi a barlangba Saraht, aki kénytelen ismét megharcolni a szörnyetegekkel. Ráadásul kiderül, hogy nem ő az egyetlen túlélő.

Stílusa: kaland horror thriller

Szólj hozzá!

Címkék: ingyen letöltés film letöltés premier film a barlang 2. letöltés a barlang 2. dvd letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://felirat-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr161928831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása