HTML

felirat-letoltes

FELIRAT LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Golyózápor mozi film ingyen letöltés a blogon!

2010.04.12. 17:28 INGYEN-LETÖLTÉS

LETÖLTÉS ITT

Játékidő: 86

Mozifilm trailer:

Ingyen Golyózápor, Shoot 'Em Up letöltés!

Golyózápor

Zenéjét szerezte: Graeme Revell

LETÖLTÉS AZONNAL

Film tartalma: Nincs megállás. Egy titokzatos férfi, aki Mr. Smith-nek nevezi magát (Clive Owen), és akiről csak annyit tudhatunk, hogy virtuóz módon bánik a pisztollyal, belekeveredik egy vajúdó nő körül kitört utcai lövöldözésbe. Az újszülöttet megvédi a támadóktól, ám az anyját már nem tudja megvédeni. Hamarosan kiderül, hogy a gyilkosok nem az anyára, hanem a gyerekre vadásztak. Attól kezdve a férfi nem szabadul kénytelen megvédeni a csecsemőt, aki rá is szorul a fegyveres támogatásra: egy elszánt bűnöző (Paul Giamatti) ugyanis mindenáron el akarja pusztítani. Mr. Smith és egy váratlanul a segítségére siető prostituált (Monica Belluccci) megpróbálja elrejteni a babát. A város egyre különösebb és félelmetesebb részeire jutnak el, miközben egy hadseregnyi zsoldos van a nyomukban.

Vágta: Craig McKay

Stílusa: akció kaland vígjáték

A Golyózápor (Shoot 'Em Up) egy 2007-es amerikai akciófilm Michael Davis írásában és rendezésében, Clive Owen, Paul Giamatti és Monica Bellucci főszereplésével. Észak-amerikai bemutatója 2007. szeptember 7-én volt, Magyarországon december 27-én került a mozikba.

Színészek: Clive Owen, Paul Giamatti, Monica Bellucci

Szólj hozzá!

Címkék: letöltés divx letöltés mozifilm letöltés golyózápor film letöltés golyózápor divx

A bejegyzés trackback címe:

https://felirat-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr201915244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása