HTML

felirat-letoltes

FELIRAT LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Jégkorszak 2. - Az olvadás mozifilm ingyen letöltés itt!

2010.04.10. 18:54 INGYEN-LETÖLTÉS

Operatőr: Russell Carpenter

LETÖLTÉS ITT

Director: Carlos Saldanha, Chris Wedge

Műfaja: családi rajzfilm vígjáték

Színészek: rajzfilmfigurák

LETÖLTÉS AZONNAL

Jégkorszak 2. - Az olvadás

Leírás: A mínuszok hősei visszatérnek! A mamut, a kardfogú tigris és a lajhár egyenesen lubickol legutóbbi hőstettük sikerében: és ez már csak azért is könnyen megy, mert a jég olvadni kezd, így a világ egyetlen hatalmas élményfürdővé változik körülöttük; csúszdák, gejzírek és szökőkutak között buliznak nap mint nap. Néha mégis arcukra fagy a mosoly. Manfréd ugyanis nagyon magányos - már egyenesen úgy érzi, mintha kihaltak volna körülötte a nőstények. És míg ő búnak ereszti az ormányát, Sid rájön, hogy csak egy egyre vékonyodó jéggát választja el őket az áradástól - ha az átszakad, boldog völgyüket elárasztja a víz. Az árral pedig együtt úsznak majd azok a csúszómászók, akiknek túl éles foga arra fáj, hogy átvegyék az uralmat a nagy közös medence fölött.

Vágta: Craig McKay

Kattints ide, Jégkorszak 2. - Az olvadás dvd film és töltsd le most!

Olvadni kezd a jégtakaró, így az egész táj egy hatalmas, összefüggő élményfürdővé válik, ahol hőseink, Sid, Manfréd és Diego élvezik az édes semmittevést. Ennek ellenére Manfréd igencsak szomorú, mivel magányosnak érzi magát, és egy társra lenne szüksége. Kívánsága meghallgattatik, ugyanis feltűnik a színen Ellie, a mamutlány, két oposszum kísérője Ropsz és Eddie társaságában. Miközben nagy nehezen egymásra talál a mamutpár, Sid felfedezi, hogy életük szó szerint vékony jégen táncol, mivel csupán egy olvadó jéggát választja el őket a mindent elpusztító áradástól.

Szólj hozzá!

Címkék: dvd mozifilm divx letöltés jégkorszak 2. az olvadás mozi jégkorszak 2. az olvadás divx

A bejegyzés trackback címe:

https://felirat-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr251910210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása