HTML

felirat-letoltes

FELIRAT LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Buliszerviz film ingyen letöltés Van Wilder divx film a blogon!

2010.04.09. 12:59 INGYEN-LETÖLTÉS

Buliszerviz, Van Wilder mozifilm LETÖLTÉS INDÍTÁSA

Fényképezte: Russell Carpenter

Írta: Brent Goldberg

Stílusa: vígjáték (Műfaj) (Műfaj)

Film leírása: Van Wilder imád egyetemre járni. Ezért kezdi már a hetedik évét az ódon falak között a régi és egyetlen céllal: mindenképpen elkerülni a diplomát és a felnőtt életet! Nincs is ebben semmi meglepő, hiszen a megnyerő fiatalember az egyetem királya. ? szervezi a legjobb bulikat, ő issza a legtöbbet, őt tisztelik az első-éves srácok és az ő lába előtt hevernek a lányok. Imádja a botrányt, szereti az őrült hangulatot, és az ellen sem tiltakozik, ha a söröshordót a helyi szépségkirálynő csapolja neki. Csak a tanárok nem tudják elviselni. Megesküsznek, hogy mindenáron megszabadulnak tőle: levizsgáztatják. És mert a baj nem jár egyedül, az egyetemi újság ifjú újságírónője is színre lép, hogy kérdéseivel zaklassa az aranyszívű aranyifjút, aki hősiesen küzd, hogy minden aljas tanári szándék ellenére idén is megbukjon!

LETÖLTÉS MOST

Színészek: Ryan Reynolds, Tara Reid, Tim Matheson

Buliszerviz

Rendező: Walt Becker

Van Wilder egy végzős, barátságos, és nagyon népszerű tanuló, aki a Coolidge College hallgatója már 7 éve. Az utolsó három évben nem sok erőfeszítést tett annak érdekében, hogy lediplomázzon, helyette az szabadidejében bulikat szervez, közérdekű munkát végez, segít más diákoknak és modellt áll a rajz szakosoknak. De hét év után nincs mit tenni, Van apja eldöntötte, hogy elég a pénzfecsérlésből és nem fizeti tovább a fia tandíját. Ahelyett azonban, hogy otthagyná az iskolát, Van elhatározza, hogy más úton szerzi meg a szükséges pénzt a tandíjra.

LETÖLTÉS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: mozi divx dvd letöltés buliszerviz buliszerviz premier film

A bejegyzés trackback címe:

https://felirat-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr71907127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása